Το ωφέλιμο του μαλ@κα…..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ένας καλός τρόπος να προσδιορίσεις τη βλακεία του ανθρώπου είναι με βάση το ωφέλιμο…… Δηλαδή κατά πόσο αυτός ο άνθρωπος ωφελεί τον εαυτό του με τις πράξεις του η και τους γύρω του.

Με γνώμονα αυτή την τοποθέτηση ας δούμε λίγο την πραγματικότητα της ζωής μας.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα πάντα γύρω μας όλη η ύλη που υπάρχει ανήκει σε 100 μεγάλες οικογένειες.

Ο υπολογιστής που σου γράφω, το φαγητό που φάγατε το μεσημέρι, η καρέκλα που κάθεσαι…. Με κάποιο τρόπο αν ακολουθήσεις το δέντρο θα δεις ότι ωφελούνται αυτές οι 100 παγκόσμιες εταιρείες.

Εμείς για αυτές τις εταιρείες είμαστε απλά πελάτες, αυτές οι εταιρείες χρειάζονται πελάτες που θα τους δημιουργούν ανάλογες ανάγκες είτε αυτές οι ανάγκες είναι πραγματικές είτε πλασματικές.

Δεν γνωρίζω αν έχεις ακούσει ότι ο καλύτερος οικονομικός παράγων είναι ο πόλεμος, για να το πω καλύτερα η καλύτερη αρπαχτή οικονομική είναι το κατάστρεψε και ανοικοδόμησε από την αρχή…

Αυτό το συμφεροντολογικο μοντέλο που ισχύει εδώ και αιώνες είναι το ωφέλιμο αυτών των 100 μεγάλων οικογενειών.

Καμιά φορά για να καταλάβεις τη θέση σου πρέπει να δεις με τα μάτια αυτουνού που είναι από πάνω από σένα…

Αν εσύ τα είχες όλα, αν είχες μία επιχείρηση που πούλαγε τα πάντα, που πουλαγε ακόμα και το χρήμα και το δάνειο σου, που μπορούσε να ελέγχει το χρόνο των ανθρώπων, που είχε τη δύναμη να εκλέγει κυβερνήσεις και να διαγραφει σχεδιασμούς για την ανθρωπότητα για το μέλλον……. Τι θα αποφάσιζες για δικό σου ωφέλιμο.

Αυτές οι 100 οικογένειες έχουν ολόκληρο το χρόνο της ζωής τους να τον διοχετεύσουν όπου γουστάρουν όποτε γουστάρουν……

Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί να ρισκάρουν το χρόνο της ελευθερίας τους ώστε και εσύ να έρθεις σε μία ισότητα μαζί τους;

Το ωφέλιμο το δικό τους είναι να παραμείνεις πάντα σκλάβος,γιατί μέσα από το χρόνο το δικό σου αυτοί συνεχίζουν και είναι οι βασιλιάδες της γης, άρα όποιο μοντέλο και αν δεις μπροστά σου, οποιον Σωτήρα και αν σου παρουσιάσουν, όποια νέα τάξη προσπαθήσουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι θα είναι καλύτερη και πιο ιση για σένα … .είναι σίγουρο ότι θα είναι ψεύτικη έτσι ώστε να σε κοροϊδέψει για άλλη μία φορά και να σε κρατήσει στο επίπεδο της απώλειας του χρόνου σου για πάντα.

Πελάτη σε έχουνε, τον χρόνο σου εκμεταλλεύονται…… Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ από αυτούς γιατί απλά δεν είναι ωφέλιμο για αυτούς.

Πάμε τώρα στο ωφέλιμο του μαλακα, εμένα εσένα τους φίλους σου……για ποιο λόγο επιμένουμε να στηρίζουμε ένα σύστημα το οποίο από τη φύση του δεν θα διορθώσει ποτέ και δεν θα προσφέρει πραγματικά ποτέ δικαιοσύνη και ισότητα;

Γιατί ακριβώς όπως είπαμε παραπάνω έχουμε να κάνουμε με το ωφέλιμο του μαλακά, μας εκπαίδευσαν , μας έδωσαν λάθος νόμους, λάθος αξίες, στημένα ιδανικά, στημένη ιστορια, ψεύτικη κοινωνία, πληροφορία προπαγάνδας και εκπαίδευσης σκλάβων, τεχνητή κρίση, τεχνητή ανάγκη και το τεράστιο όλων το δόλωμα που δεν φεύγει από τα χειλάκια μας με τίποτα και λέγεται χρήμα.

Με το ζωγραφιστό χαρτάκι και την βαθειά τοξικότητα του σε κατέστησαν ένα πρεζόνι που ξεπουλάς καθημερινά χρόνο, Ελευθερία, στιγμές, ευτυχία και ιδανικά……. Και νομίζεις ότι όλα αυτά είναι το όφελός σου και όχι η πραγματική αδυναμία σου που σε κάνει να παραμένεις πελάτης τους και τροφοδότης χρόνου προς την ελευθερία τους.

Αυτό είναι το ωφέλιμο του μ*****….. Να επιλέγει να μένει σκλαβωμένος στο χρόνο, κενός από συναισθήματα και εμπειρίες για να καταφέρει μέσα στη φυλακή τους να έχει ένα καλύτερο αυτοκίνητο η ένα καλύτερο σπίτι με κήπο……. Και όταν ψοφήσει να πάρει μαζί του τα βάσανα τις πίκρες και τις αγωνίες που πέρασε για να τα αποκτήσει….. Και όχι τη χαρά το χαμόγελο την αγάπη τον έρωτα και την όμορφη ζωή σαν θύμηση…..

Για μένα μόλις σου απέδειξα ότι η ανθρωπότητα πάσχει από σκληρή μαλάκυνση και είναι αδύνατον ποτέ να έρθει κάποια λύση ακόμα και αν αυτή η ανθρωπότητα ενωθεί γιατί όπως είπα σε άλλο μου άρθρο ο αριθμός, το γινόμενο από περισσότερους μαλάκες αποκλείεται να φέρει μία λύση που χρειάζεται να την έχει δώσει ένας νους που δεν έχει κολλήσει τον ιό της μαλακίας!

Stranger……

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/stranger-voice/to-ofelimo-tou-malka/

ΠΗΓΗ:EASTRUNNER.GR


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *