ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΔΥΝΆΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

Συμβαίνουν σημεία και τέρατα, από τα φληναφήματα των πολιτικών ταγών της πολιτικής σκακιέρας, που ξεπερνούν ακόμα τις πιο τρελές, ασύλληπτες και αδιανόητες καταστάσεις!!! Υποτίθεται μάλιστα ότι είναι άνθρωποι του πνεύματος και οι περισσότεροι απ αυτούς έχουν σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της υφηλίου.

Προφανώς όμως εγκατέλειψαν την διανοητική τους δεινότητα για να ασχοληθούν εθελοτυφλώντας, με τις εθνικιστικές διαταραχές, που συμβαίνουν στην κατοχική μας πατρίδα, και που τους αποδίδουν, φυσικά, οικονομικά ερείσματα καθώς και την «εγκατάσταση» τους στα κοινοβουλευτικά έδρανα, που αποτελούν κρεματόρια για τον ταλαίπωρο λαό, καθότι εκεί ψηφιστήκαν οι ανθρωποκτόνοι μνημονιακοί νόμοι.
Αδιαφορούν τελείως για την απονομή δικαιοσύνης, αδιαφορούν τελείως για τις ηθικές αξίας που θα έπρεπε να τις είχαν μεταλαμπα-δεύσει στον ελλαδικό χώρο και γενικά αδιαφορούν για την καλλιέργεια του δικαίου συναισθήματος, το οποίο συναίσθημα έχει απολεσθεί προ πολλού στην ελληνική επικράτεια.

Για να καλλιεργηθούν αυτά τα στοιχεία προϋποθέτει μια ευνοούμενη πολιτεία, από ένα ευνοούμενο κράτος, που ελλείπουν, από τους «πιθηκίζοντες» πολιτικούς.

Ως «κατοχικός» πολίτης αυτής της άθλιας Χώρας μας, είναι υπαρκτές οι ανησυχίες μου για την καταστροφική μανία που ελλοχεύουν οι προδοτικές ενέργειες του Έθνους και οδηγούν τον Ελλαδικό Λαό στα Τάρταρα της Αβύσσου με τις ληστρικές αποφάσεις που λαμβάνουν .

Δυστυχώς διαπιστώνεται καθημερινά με τον ποιο οικτρό και πανάθλιο τρόπο ,ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρρωστημένες καταστά-σεις των αλλογενών και από τα αρρωστημένα μυαλά των πολιτικών ραγιάδων, οι οποίοι με τα φραστικά πυροτεχνήματα και με τις ανθελλη-νικές συμπεριφορές τους, όπου μέσα από τις πομπώδεις εκφράσεις τους, διαφαίνεται ότι υποδηλώνουν εμπάθεια στα ιδεολογικά συστήματα του Έθνους μας .

Είναι γνωστοί, οι ιθύνοντες πολιτικοί νάνοι, , οι οποίοι αμφιβάλλω αν έχουν εγκέφαλο ιχθύος, οι οποίοι δυστυχώς, έχουν αγκαλιάσει τους παντού είδους αλλογενείς και η Χώρα μας, βάλλεται καθημερινά από παντού είδους φυλές, Αφγανούς, Φιλιππινέζους, Μογγόλους κλπ με αποτέλεσμα να έχουν υποβαθμίσει τις κοινωνικές δομές και σαν επιβράβευση, τους δίνουν μοναδικά προνόμια που δεν τα έχουν οι γηγενείς και σε βάθος χρόνου η Ελλάδα δεν θα ανήκει πλέουν στους Έλληνες.

Οι «αιμοδιψείς» αυτοί τύραννοι, εθελόδουλοι ανθέλληνες που έχουν εκμαυλίσει συνειδήσεις και αλλάζουν τον ρουν της ιστορίας μας, με περισσή υποκρισία, εκφράζονται σκανδαλωδώς αντίθετα με τα αισθήματα του λαού οι οποίοι , έχουν αντικαταστήσει την ηθικότητα με την ανηθικότητα, την εντιμότητα με την αθλιότητα, την τιμιότητα με την ανεντιμότητα.
Η διχοτόμηση των συναισθημάτων μεταξύ των γηγενών και των αλλοδαπών, είναι δεδομένη και δεν μπορεί να σφαδάζει ο λαός από το την κατάρρευση των κοινωνικών δομών και να διαρρηγνύεται ο εσωτερικός του κόσμος, από τα θλιβερά γεγονότα που συνεχώς πολλαπλασιάζονται με την εγκατάσταση παντός είδους λαθρο εισβολέων..

Ο κίνδυνος είναι ορατός, περισσότερος από οποιαδήποτε άλλη φορά, δια της μαζικοποιήσεως η αλλοίωση του πληθυσμού είναι δεδομένη και η οποία θα επιφέρει τον ολέθριο ορυμαγδό στην θνησιγενή Χώρα μας.

Ήθελα να ξέρα αυτοί οι αχυράνθρωποι της πολιτικής νο-μενκλατούρας της κατοχικής βουλής, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των τοπικών και νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων, νομίζουν ότι θα έλθει η ανάπτυξη από τις παντού είδους Μ.Κ.Ο με την εγκατάσταση των λα-θρεποίκων; οι οποίοι θα αλλοτριώσουν την πνευματική μας συγκρότηση;

Δεν είναι δυνατόν όμως για χάρη της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης να διαλύεται ο κοινωνικός ιστός του δημιουργούμενου προτεκτοράτου!!! Δεν μας ρώτησε κανείς, αν θέλουμε να συνταχθούμε στις οργανώσεις αυτές που εκτρέφουν εγκληματικές προσωπικότητες .

Κύριοι, δημαγωγοί, επαίρεστε με μπαρουφολογίες, ότι είμαστε φι-λόξενος λαός, και ότι θα πρέπει να τους «αγκαλιάσουμε» να τους αγαπήσουμε και να συμπορευθούμε όλοι μαζί για ένα ευνοούμενο κράτος και για αντάλλαγμα, θα έχουμε την ανόρθωση της διαλυμένης οικονομίας μας με τις επερχόμενες επενδύσεις και την πληθυσμιακή μας ανόρθωση από τους μη γηγενείς και ότι για χάρη των Εθνών της υποτιθέμενης Ευρώπης θα πρέπει να ανεχόμαστε τις ανοίκειες πράξεις τους και να συναγελαζόμαστε μαζί τους!!!! να μας επιβάλλουν με αυταρχικό τρόπο να επικροτήσουμε και να εφαρμόσουμε και μείς τις δικές τους άνομες συμπεριφορές. Αν είναι δυνατόν!!!

Κύριοι που έχετε καταστήσει τον πολίτη υποχείριο των λαθρο εισβολέων οι οποίοι ήρθαν από του πουθενά, και έχουν κατακλύσει την Χώρα του Ελλαδιστάν, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως λέγονται, δεν γνωρίζουν που και πότε γεννήθηκαν, αν έχουν οικογένεια, αν γενικά έχουν ανθρώπινη υπόσταση, δεν ξέρουν τίποτα, το μόνο που γνωρίζουν είναι τον εαυτό τους και την χρήση του κινητού τηλεφώνου τους!!!

Αυτός λοιπόν ο όχλος, ο οποίος ληστεύει, φονεύει, βιάζει, κλέβει ,…. και εκ γενετής ρέπει στις παρανομίες, είναι μέσα στο DNA του, ήρθε στην χώρα μας για να απορροφηθεί από τον γηγενή πληθυσμό και ο κοινωνικός ιστός της πατρίδας μας να διαλυθεί και να υποβαθμισθούν οι ηθικές αξίες.

Οι πολιτικοί ανεγκέφαλοι…. Κατάντησαν την πατρίδα μου, την πατρίδα μας , ένα τεράστιο σκουπιδαριό και ζητάνε με προκλητικότατο τρόπο να συγχωνευθούν οι γηγενείς με τους αλλογενείς για να ύπαρξη ανάπτυξη στην οικονομία, στην παιδεία, στην επιχειρηματικότητα.. και γιατί όχι, και στην εγκληματικότητα, που αποτελεί νέα επαγγελματική δραστηριότητα!!!
Όταν λοιπόν όλοι αυτοί δεν σέβονται την Χώρα που τους φιλοξενεί, και δεν σέβονται τους γηγενείς, γιατί εμείς να τους σεβαστούμε, γιατί να τους «αγκαλιάσουμε», όταν οι συμπολίτες μας ευρίσκονται ρακένδυτοι, έρμαιοι της οικονομικής λαίλαπας και μαστίζονται από τις εγκληματι-κές φυσιογνωμίες και χρήζουν βοήθεια ;

Όσοι εισέρχονται δεν είναι όλοι μετανάστες, δεν προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, όπως είναι η Συρία και οι οποίοι αυτοί πρέπει να ενταχθούν πράγματι στην δική μας κοινωνία και όχι οι παντός είδους λαθραίοι!!!!.Για όλα αυτά τα τριτοκοσμικά γεγονότα που συμβαίνουν στην δική μας Χώρα, στην δική μας οικογενειακή θαλπωρή όπου έχει καταργηθεί πλέον η έννομη τάξη δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ευρισκόμαστε υπό κατοχή και αισθανόμαστε ότι είμαστε περισσότερο ξένοι από τους ξένους, μέσα στο δικό μας σπίτι.

Εντροπή και αίσχος αισθάνομαι όταν οδηγείτε τους γηγενείς συμπολίτες μας, σαν κοινούς εγκληματίες στα έδρανα των δικαστηρίων, οι οποίοι εκφράζουν τα εθνικά συναισθήματα που αναβλύζουν μέσα από την ψυχή τους για να τους να ενοχοποιήσετε..ότι δήθεν είναι ρατσι-στές!!! αλλά για τα αναρίθμητα εγκλήματα των αλλοδαπών σε βάρος μας, (λοιδορούν την θρησκεία μας καθυβρίζουν τα όσια και ιερά των προ-γόνων μας) δεν έχετε τουλάχιστον την ίδια ευθιξία.

Πνευματοκτόνοι ηγετίσκοι, θέλετε ένα λαό αγράμματο που να είναι εύκολα διαχειρίσιμος για να επιβάλλετε ΕΣΕΙΣ τους δικούς σας όρους, τους δικούς σας κανόνες που έχει σχέση με την απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας και για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να ολοκληρώσετε με περισσή χάρη την εγκατάσταση των αλλόφυλων για να διαφοροποιηθεί ή ύπαρξής μας και να αποτελέσουμε μειοψηφία!!

Είναι τις πάση γνωστό ότι στα σπάργανα της πατρίδας μας κατοικοεδρεύουν εχθροί του γένους ημεδαποί και αλλοδαποί!!!! Οι οποίοι περιμένουν την θανατηφόρα εντολή για την ολοκληρωτική καταστροφή ότι έχει απομείνει ακόμα από το μεδούλι της σκελετωμένης πλέον πατρίδας μας. Και έτσι οι πολιτικοί αλιγάτορες θα είναι «Εθνικά» υπερήφανοι για το προτεκτοράτο που ήδη δημιούργησαν .

Καληνύχτα Ελλάδα …..
H Ελλάδα πεθαίνει…….

Ρόδος 8 Νοεμβρίου 2019
Ζήφιας Ελευθέριος

ΠΗΓΗ:https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_127.html

ΠΗΓΗ:https://www.eastrunner.gr/v2/2019/11/13/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *