Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Και αυτή την φορά τα έχουν βάλει μαζί σας πολεμώντας σας σε δυο ανοικτά μέτωπα. Δυστυχώς λόγω της εκπαίδευσης από νεαρή ηλικία ο άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί μόνο τον ορατό πόλεμο, αυτόν μεσα στη ύλη. Άνοιξε το πορτοφόλι και δώσε και άλλο αίμα. Τα βαμπίρ όμως σας τρώνε και ενεργειακά γιατί ζουν από την ανθρώπινη ενέργεια. Το άλλο μέτωπο πολέμου είναι το αόρατο και δεν μπορείς να το κατανοήσεις όταν είσαι από μικρός/ή εκπαιδευμένος να κοιτάς και να κυνηγάς το δεκάρικο.

Αλλά ας πάμε πιο βαθιά για να αντιληφθούμε παρεούλα πόσο άθλιοι και ύπουλοι είναι οι γραμμικοί ευρωπαίοι νομοθέτες, με τους εγχώριους υπάλληλους και Στουρνάρια στην χώρα μας. Ο κνίτης Στουρνάρας μαζεύει το αίμα σας κουμουνιστικά, αγαπάει τον λαό βλέπετε το κομμούνι.
Αυτό που επίσης είναι απόλυτο είναι ότι τα ιερατεία δεν είναι καθόλου γραμμικά και για αυτό τα έβαλαν και με τις γάτες!!!
Θα δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο απόκρυφα είναι τα εργαλεία τους εναντίον των ζώων και των ανθρώπων.

Σας γράψαμε πρίν λίγες ημέρες για την “αγία” Γκράντε Γκρέντα και την εικονολατρεία στις πόλεις με την τοιχογραφία της. Οι αοράτοι των μυστικών ιερατείων έδωσαν εντολή μέσω της εικόνας να θεοποιήσουν το ξέρασμα. Την γκράντε Γκρέτα ώστε η εικόνα της να σας δημιουργεί παντού μέσα στις πολεις ενοχές.
Οι ατομικές ενοχές είναι το τέλειο εργαλείο διαχειρισμού του υποσυνειδήτου σας. Οι ενοχές και η δημιουργία τους σας κρατάνε ψυχολογικά σε μόνιμο προγραμματισμό του ΝΟΥ σας. Σε καταστολή και δια αυτού του μέσου σε απόλυτο έλεγχο. Σε συνδιασμό με την επανάληψη της είδησης, της ενεργοποιησης ενοχών, της στοχοποίησης του ατόμου και της κοινωνίας επί χρόνιας βάσης με ράδιο, τηλεόραση, διαφημήσεις και ίντερνετ καίνε τον ανθρώπινο εγκέφαλο χωρίς το θύμα να καταλάβει το παραμικρό.

Μας χειραγωγούν όμως και σε άλλο επίπεδο, στο απόκρυφο, γιατί χρειάζονται την ψυχή μας. Οι αόρατοι, αν και έχουμε επανειλημμένα εξηγήσει ποιοι ακριβώς είναι, θέλουν να εισχωρήσουν βαθιά μέσα στην ψυχή. Πολλοί από εσας γνωρίζετε το πρόγραμμα Μαιντ Κοντρολ, τις πεταλουδες και τον ψυχοτραυματισμό των θυμάτων. Είναι ικανοί να περάσουν όποιο πρόγραμμα θέλουν μέσα στα εγκεφαλικά μας κύτταρα μέσω συμβόλων, συχνά απόκρυφων αλλά και φανερών και χρησιμοποιούν ψυχοτρονικά όπλα. Ανάλογα την περίπτωση τα θύματα θα βλέπουν πεταλούδες ή ότι θα τους κυνηγάνε αρκούδες. Συχνά προγραμματίζουν ευάλωτα άτομα με ένα μακρύ ιστορικό ψυχιατρικών ασθενειών, δίνοντας τους εντολές να δολοφονησουν αγνώστους ή κατα παραγγελία άτομα.

-Ρε Κόρακα θες να μας πεις ότι μας τραυματίζουν ψυχολογικά και πνευματικά με τεχνικές Μάιντ Κοντρόλ;;;

Ακριβώς φίλοι μου! Αυτή είναι η απάντηση.

Σας προγραμματίζουν ψυχικά και πνευματικά και έτσι χειραγωγούν το υποσυνείδητο σας. Μπαίνουν μέσα στο ξύπνιο σας όταν βλέπετε την γάτα σας αλλά και στον ύπνο σας όταν εσείς ονειρεύεστε και τα όρια σας έχουν χειραγωγηθεί στο υποσυνείδητο σας. Ο πόλεμος αυτός μπορεί να νικηθεί μόνο όταν θα γίνετε Πνευματικός Πολεμιστής.

Δείτε τώρα τι συμβαίνει με τις γάτες και την νέα ευρωπαική νομοθεσία. Η γάτες στοχοποιήθηκαν σε πολλές χώρες την ίδια συγκεκριμένη ιστορική περίοδο. Στην Ελλάδα με πρόστιμα 6000 ευρώ. Στην Ολλανδία θέλουν να απαγορεύσουν τους περιπάτους της γάτας, δεν τις θέλουν να βγαίνουν έξω και τις κατηγορούν ότι είναι δολοφόνοι χιλιάδων μικρών ζώων και εντόμων. Τα έβαλαν δηλαδή και με τις γάτες αλλά όχι με τους δολοφόνους που ξεκινάνε πολέμους και κάνουν σκόνη πόλεις και χωριά. Οι δολοφόνοι δεν είναι επικίνδυνοι όταν εξαφανίζουν πόλεις και χωριά με ανθρώπους, ενώ οι γάτες στην αντίληψη τους είναι δολοφόνοι και πρέπει να τιμωρηθούν μαζί με τον ιδιοκτήτη.

Πριν λίγα χρόνια τα έβαλαν με τους καπνιστές αν θυμάστε, απαγορεύοντας την κακιά αυτή συνήθεια όχι γιατί προκαλεί καρκίνους όπως σας λένε, αλλά για να περι-ορίσει τα όρια ελευθερίας των καπνιστών. Οι ναζί στην Γερμανία όταν ανέβηκαν στην εξουσία έκαναν ακριβώς το ίδιο. Απαγόρευσαν το κάπνισμα.
Ο μεγάλος αδελφός στην ΕΕ απαγορεύει την πάφα γιατί θεωρεί τους καπνιστές ανόητους και αδύναμους να σταματήσουν από μόνοι τους. Από την πίσω πόρτα η βιομηχανία τσιγάρων εφαρμόζει τακτικές για να μην χάσει τους καπνιστές, ζάχαρη, και άλλες συνθετικές ουσίες επεξεργάζονται στα τσιγάρα για να μην σταματήσουν ποτέ με το κάπνισμα.

Αν θα ψάξουμε θα βρούμε πληροφορίες και για τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ και τα πρόστιμα εναντίον της ελευθερίας των γατών, επειδή το βάθος του μίσους και της ανωμαλιας διακρίνει τους ψυχανώμαλους νομοθέτες στην ΕΕ που πληρώνονται με αμέτρητα χιλιάρικα για να περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών. Πληρώνονται για να υπογράφουν δεκάδες μέτρα στις κοινωνίες

Τι συμβολίζουν οι γάτες άραγε και γιατί θέλουν να περιορίσουν την ελευθερία τους;

Οι γάτες είναι τα μοναδικά ζώα που δεν μπόρεσε να τα δαμάσει ποτέ ο άνθρωπος, σωστά;

Τι θα συμβεί όταν θα δαμάσεις με πρόστιμα σε μια ήπειρο με 550 εκατομμύρια πολίτες και γάτες; Δεν δαμάζεις αυτοματα τον νου και τα όρια του, την ελευθερία των πολιτών όλης της ΕΕ ψυχολογικά περιορίζοντας τις δυνατότητες τους;;;

Δεν περιορίζεις τα όρια τους; Οικονομικά, πνευματικά και ψυχολογικά επιβάλλοντας φασισμό και έλεγχο των κινήσεων τους στο ξύπνιο τους αλλά και στον κόσμο των ονείρων εκατομμυρίων ελεύθερων οικογενειών;;;;

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;

Ο δαμασμός της ξεροκέφαλης γάτας που ποτέ στην ιστορία δεν είχε δαμαστεί και μαζί με αυτήν και την ελευθερία του ανθρώπου σαν λάτρη των ζώων.
Οι κανίβαλοι της ανθρωπότητας με εκατομμύρια κάμερες σε δρόμους και κτίρια θα καταγράφουν τις κινήσεις των πολιτών και αυτές της γάτας. Τα πρόστιμα θα χορεύουν στα κεραμίδια των “ελευθερων και δημοκρατικών” κρατών στην ΕΕ.

Βρέχει ξανά “κεραμίδια” στον νου της ανθρωπότητας, στο πορτοφόλι και στο πνεύμα. Οι ανώμαλοι πληρώνονται για να σας κανιβαλίζουν μέσα στην ύλη ενώ εσείς είστε ελεύθερα πνεύματα….

ΚΟΡΑΚΑΣ

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/autognosia/ti-kanei-niaou-niaou-sta-keramidia/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *