Ακραία ανθελληνικό και με ύπουλους συμβολισμούς το σήμα του ‘21

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Το λογότυπο, το σήμα, του ’21 όπως όλα τα σήματα των τελευταίων χρόνων, αν δεν έχουν κρυφούς συμβολισμούς και δεν παραπέμπουν στην Νέα Τάξη, δεν εγκρίνονται. Δεν θα μπορούσε και το σήμα αυτό ν’ αποτελέσει εξαίρεση. Πέρα από τους κρυφούς συμβολισμούς που θα δούμε παρακάτω, υπάρχει και μια ολοφάνερη αλλά ύπουλη πρόθεση. Το ολοφάνερο και «παμπόνηρο» στοιχείο που έχει το σήμα είναι ότι γράφει από κάτω «ΕΛΛΑΔΑ». Είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να αλλάξουν και το όνομα της χώρας. Είναι ύπουλη ενέργεια εις βάρος του παντός που ανήκει, ή είναι, Ελλάς.

Το όνομα της χώρας μας είναι «Ελλάς». Το «Ελλάδα» προέκυψε λόγω αμάθειας, αριστερισμού και δημοτικής. Δεν υπάρχει δημοτική ή καθαρεύουσα γλώσσα στο όνομα της χώρας. Η Ονομαστική πτώση καθορίζει την Γενική και τις κατοπινές, και ποτέ το αντίστροφο. Κλίνεται η λέξη: η Ελλάς, της Ελλάδος, τῇ Ελλάδι, κλπ. Η λέξη «Ελλάς» είναι που δημιουργεί παράγωγα που χρησιμοποιούνται παντού. Η Δημοκρατία τους αποκαλείται «Ελληνική Δημοκρατία», δεν αποκαλείται «Ελλαδική Δημοκρατία». Η γλώσσα μας είναι η Ελληνική και όχι η Ελλαδική, κλπ.

Επειδή εντείνεται η προσπάθεια ν’ αλλάξουν το όνομα της πολυπαθούς χώρας μας από «Ελλάς» σε «Ελλάδα», είναι αναγκαίο να δούμε γιατί το κάνουν.

Το κάνουν διότι δεν θέλουν να ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη «Ελλάς». Φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να μην διδάσκεται η ετυμολογία της λέξεως «Ελλάς». Φρόντισαν να μην γνωρίζουμε εμείς οι Έλληνες τι σημαίνει να είμαστε Έλληνες. Να λοιπόν η ευκαιρία, λόγω του σήματος, να δούμε τι σημαίνει η λέξη «Ελλάς» και τότε θα καταλάβετε γιατί μας το κρύβουν και θέλουν να δεχθούμε αμασητί το «Ελλάδα». Διότι αν γνωρίζαμε την σημασία της λέξεως «Ελλάς» αυτομάτως θα αποκαθίστατο σημαντικό τμήμα της αυτογνωσίας μας και της υπερηφανείας μας.

Η λέξη «Ελλάς» είναι σύνθετη λέξη, από το «Ελ» και το «λας», γι αυτό γράφεται με δύο λάμδα. Το δε «Ε» παίρνει δασεία. Γι αυτό οι ξένοι γράφουν “Hellas”. Αυτό το “H” που βάζουν είναι η δασεία που κατήργησε για την Ελλάδα ο δήθεν δεξιός «δεν θέλω ου», Ράλλης. Και όμως, οι ξένοι διατηρούν την δασεία μας!

Ας ξεκινήσουμε από το δεύτερο συνθετικό του ονόματος της χώρας μας. Το «λά-ς» σημαίνει πέτρα. Όλοι οι έλληνες το χρησιμοποιούμε με αυτή την έννοια επί πολλές χιλιάδες χρόνια, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το γνωρίζουν. Λέμε, «λατομείο» και εννοούμε το μέρος που σπάζουν, τέμνουν, πέτρες. Ο εργαζόμενος που δίνει σχήματα στην πέτρα λέγεται λαξευτής. «Λακωνία» είναι η κωνική πέτρα, και διάφορα άλλα.

Το «Ελ» τώρα, γράφεται στα ελληνικά «Ἑλ», με δασεία. Δασεία είναι αυτό το «μικρό μισοφεγγαράκι που κοιτάει προς τα μέσα» και το βάζαμε επάνω αριστερά, για όσους δεν το ξέρουν. Το πνεύμα δασεία είναι γράμμα. Είναι το έψιλον, και δύο έψιλον μας κάνουν το «Η», άρα το δασεινόμενο «Ελ», είναι «Ηλ». «Ηλ» σημαίνει Θεός. Ως «φως» προέκυψε από τον Ήλ-ιο, αλλά ο Ήλιος δεν λατρευόταν σαν φως, αλλά σαν Θεός. Γι αυτό είπε ο Χριστός «εγώ ειμί το φως», τους έλεγε, και μας λέει, «εγώ είμαι ο Θεός». Στο Ευαγγέλιο επίσης, το «Εμμανουήλ» μεταφράζεται «μεθ’ ημών ο Θεός».

Επομένως έχουμε «Ηλ» ή «Ελ» με δασεία, να σημαίνει πρώτα «Θεός» και μετά «φως», και «Λα-ς» να σημαίνει «πέτρα». Άρα «Ελλάς» σημαίνει το πετρώδες μέρος του Θεού. Είμαστε η χώρα του Θεού, η χώρα του Φωτός. Άρα, εμάς που μας γέννησε η χώρα αυτή έχουμε άμεση σχέση με τον Θεό.

Προχωρώντας πιο βαθειά στην ερμηνεία της λέξεως «Ελλάς» θα δούμε και άλλα συγκλονιστικά. Μας λέει ο μύθος, διότι ως μύθος μας λέει πολλά, άσχετα πόσα εμείς καταλαβαίνουμε, ότι όσες πέτρες πετούσαν πίσω τους ο Δευκαλίων και η Πύρρα, γινόντουσαν άνθρωποι. Γι αυτό οι πολλοί άνθρωποι ονομάστηκαν, από τις πέτρες, λα-ός. Εξ ου και λεωφορείο. Προσέξτε.

Όταν οι πέτρες χτυπούσαν στην γη γεννιόντουσαν άνθρωποι. Δηλαδή, η γη γέννησε τους ανθρώπους. Γι’ αυτό οι εντόπιοι σε έναν τόπο λέγονται γηγενείς και η «ιθαγένεια» βγαίνει από το «ιθύς» που σημαίνει ευθύς, ίσιος, απ’ ευθείας, και το «γένος». Άρα όταν κάποιοι δίνουν ιθαγένεια σε κάποιους μη γηγενείς είναι πράξη παρά φύση.

Είναι προσπάθεια καταστρατήγησης των νόμων της φύσεως και ως εκ τούτου, το λιγότερο που σημαίνει είναι ότι, αυτοί που δίνουν ιθαγένεια στα χαρτιά, δεν έχουν οικολογική συνείδηση. Ο κάθε λα-ός έχει την la-nd του. Τέλος δεν υπάρχει πηγαίνοντας από την μια λέξη στην άλλη ξεκινώντας από την ετυμολογία της λέξεως «Ελλάς», αλλά σταματάω εδώ.
Καταλάβατε φαντάζομαι την αξία της σημασίας της λέξεως «Ελλάς» και γιατί μέχρι τώρα φρόντισαν πρώτα να ξεχασθεί η ετυμολογία της και τώρα θέλουν ν’ αλλάξουν το όνομα της χώρας μας.

Με την μετονομασία της χώρας μας από «ΕΛΛΑΣ» σε «ΕΛΛΑΔΑ» χάνεται η ετυμολογία, άρα και το νόημα της λέξεως! «Ελλάς» λοιπόν σημαίνει η χώρα του Θεού και γέννησε τα παιδιά της, εμάς τους Έλληνες. Τι ψάχνουμε τότε να βρούμε τότε ποιος λαός είναι περιούσιος! (Προτρέπω να τυπώσετε το τμήμα με την ετυμολογία της λέξεως «Ελλάς» και να το μοιράζετε παντού! Σε μικρούς και μεγάλους.) Μέσω του σήματος του 1821-2021 επιχειρούν να επισημοποιήσουν το «Ελλάδα» αντί του «Ελλάς», και αυτό είναι ολέθριο.

Μετά την φανερή πρόθεσή τους, ας δούμε τις κρυφές προθέσεις τους μέσω των κρυφών συμβολισμών του σήματος. Βλέπουμε ότι οι υπάρχουν τρεις καμπύλες παράλληλες γραμμές οι οποίες τέμνουν το 1, αλλά πίσω από το 1 οι τρεις γραμμές γίνονται πέντε. Οι πέντε γραμμές παραπέμπουν στις πέντε μπλε γραμμές της σημαίας μας, αλλά πρέπει να μετρηθούν και οι ενδιάμεσες τέσσερεις γραμμές ώστε να έχουμε τις γραμμές της σημαίας μας.

Επομένως και οι τρεις καμπύλες γραμμές, που υποτίθεται ότι έχουν αρχή το 1821, δεν είναι τρεις, αλλά πέντε, μαζί με τις δυο ενδιάμεσες. Οι τρεις γραμμές δεν συμβολίζουν απολύτως τίποτα. Τα τσαρούχια που έδιωξαν τους τούρκους δεν είχαν τρεις γραμμές στο πλάι για να είναι «μάρκας». Οι πέντε γραμμές όμως κάτι συμβολίζουν. Τι είναι αυτό το πέντε; Πέντε φορές μετά το 1830, προστέθηκαν εδάφη στην Ελλάδα για να δημιουργηθεί η σημερινή Ελλάς.

Αλλά, υπολογίζουν ότι μετά το 2021 η Ελλάδα θα γίνει εννιά κομμάτια. Δηλαδή, θα την διαλύσουν, διότι όπως φαίνεται και στο σήμα, στις εννέα γραμμές δεν υπάρχει ο σταυρός, άρα δεν αφορούν την σημαία μας. Εμείς υποθέτουμε ότι αφορούν την σημαία μας και εμείς υποθέτουμε ότι ο σταυρός είναι «κρυμμένος» πίσω από το 1 και δεν φαίνεται. Υποθέσεις αφελών! Αυτοί όμως δεν κρύβουν τους σκοπούς τους.

Ας δούμε τώρα τους δύο σπουδαιότερους κρυφούς συμβολισμούς. Ξέρετε γιατί νομίζετε ότι οι καμπύλες συμβολίζουν το 2; Διότι γνωρίζετε ότι το σήμα αφορά το ’21, από το 1821-2021, και βλέπετε ταυτοχρόνως ολοκάθαρα το 1. Το 1, το έβαλαν με την πλέον κοινή γραμματοσειρά ολοκάθαρα και άμεσα αναγνωρίσιμο, για να παρασύρει το μυαλό μας συνειρμικά σε αριθμό, αφού μιλάμε για το ’21. Εφόσον βλέπουμε ολοκάθαρα το 1 συνεπώς πριν το 1 είναι το 2. Είναι όμως έτσι;

Ας το δούμε τώρα διαφορετικά, προσπαθώντας να το κάνω κατανοητότερο. Αν υποθέσουμε ότι το 1 ήταν γραμμένο όπως το 2. Να χρησιμοποιούσαν για τους δύο αριθμούς, που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, την ίδια γραμματοσειρά. Τι πιο λογικό. Το σήμα θα γινόταν όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά τότε πολύ δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να διακρίνει το 21. Το 1 είναι αυτό που μας δείχνει το 2.

Ακραία ανθελληνικό και με ύπουλους συμβολισμούς το σήμα του ‘21
Ακραία ανθελληνικό και με ύπουλους συμβολισμούς το σήμα του ‘21

Τι βλέπετε τώρα; Η εικονιζομένη παράσταση έγινε πιο «μαρτυριάρικη», και αυτό που βλέπετε περιέχει διπλό κρυφό συμβολισμό. Ο ένας συμβολισμός που βλέπετε, είναι το γράμμα «Μ». Ο άλλος συμβολισμός που βλέπετε, πρέπει να τον δείτε αντίπλευρα επειδή αυτοί που επιβλέπουν την όλη κατάσταση στην Ελλάδα, γράφουν και διαβάζουν από τα δεξιά στα αριστερά. Αυτό που βλέπουν αυτοί, το βλέπουμε και σείς τώρα, στην παρακάτω εικόνα που τροποποιήθηκε για να βοηθηθείτε. Βλέπετε και τα τρία εξάρια. Το 666. Μα δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ακραία ανθελληνικό και με ύπουλους συμβολισμούς το σήμα του ‘21
Ακραία ανθελληνικό και με ύπουλους συμβολισμούς το σήμα του ‘21

Το ότι υπάρχει το «Μ», (προσέξτε την προβολή του «Μ» και αλλού, όπως π.χ. εμπορικά σήματα) στον συμβολισμό, μας το επιβεβαιώνει και η Αγγελοπούλου με το βιντεάκι της. Στην άδεια αίθουσα του Μουσείου της Ακροπόλεως στην οποία γυρίστηκε το βίντεο, η μόνη κίνηση που έκανε η Αγγελοπούλου ήταν όταν έβαλε το χέρι της στο μέρος της καρδιάς ζητώντας μας να βάλουμε το σήμα στην καρδιά μας. Τώρα, ή μας έδειξε που είναι η καρδιά μην τυχόν και μπερδευτούμε ή κάποιους χαιρέτησε. Αν εκληφθεί η χειρονομία της ως χαιρετισμός, τότε δικαιολογείται και το «Μ».

ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτά για το σήμα. Όταν πήραν τα καριοφίλια οι πρόγονοί μας είπαν ότι θα αγωνισθούν υπέρ πίστεως και πατρίδος. Πρώτα έβαλαν την πίστη και μετά την πατρίδα. Όπως ακριβώς έκαναν και οι αρχαίοι Έλληνες, ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει την συνέχεια της φυλής, οι οποίοι πολεμούσαν υπέρ βωμών και εστιών. Πρώτα την θρησκεία έβαζαν και αυτοί.

Εμείς τώρα, δεν υπολογίζουμε την Ορθοδοξία μας αναλόγως. Ο λαός την υπολογίζει, αλλά οι κυβερνήσεις που νομίζει ότι ψήφισε, όχι. Γι αυτό άλλωστε φρόντισαν να την περιορίσουν μαχόμενοι εναντίον της τόσα χρόνια. Όσο για την ελευθερία μας, αυτή έχει εκλείψει προ πολλού αλλά πολλοί δεν το κατάλαβαν ακόμη διότι δεν «το είπε η τηλεόραση».

Το σήμα του ’21 είναι ένα σήμα που εκφράζει πλήρως την Νέα Εποχή και δεν έχει καμία σχέση ούτε με το 1821, ούτε με τον θυσίες των προγόνων μας, ούτε με τον κλήρο που κράτησε όρθιο το γένος με τις εκκλησίες και τα κρυφά σχολεία, ούτε με την Ελλάδα. Την μόνη σχέση που έχει είναι αυτή η κρυφή σχέση που υπάρχει μεταξύ κυβερνώντων και προϊσταμένων τους.

Τους κρυφούς συμβολισμούς όποιος θέλει τους δέχεται, όποιος, όχι. Αλλά το ότι θέλουν να καταργήσουν και το «Ελλάς» είναι ολοφάνερο.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/ellada/akraia-anthelliniko-kai-me-ypoulous-symvolismous-to-sima-tou-21/


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΔΩ:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *